söndag 5 januari 2014

Veckans träning (v. 51 + 52) & Lofsan på NyhetsmorgonNi har väl inte missat Lofsans briljanta inhopp på TV4 Nyhetsmorgons PT? Länkar till dagens klipp, med fokus på styrketräning, som startade upp vårens nya PT-skola. Lofsan är för övrigt min största inspirationskälla i träningsvärlden, men det kanske inte har undgått någon vid detta laget. Och träningen ja. Senaste tiden har jag dragits med en envis förkylning och en hosta som vägrar släppa, och har därför tagit det ganska lugnt på träningsfronten. Avslutade 2013:s sista veckor med en blandad träningskompott:

v. 51
Torsdag: Badminton (45 min)
Lördag + Söndag: Casall T.O.D. "Shoulder shape" (15 min)

v. 52
Måndag: löpning 5 km (30 min)
Torsdag:  Casall T.O.D. "Shoulder shape" (15 min)
Söndag: Lofsans "juldagspass" (ryggen och baksida axlar)

2013 lägger jag till handlingarna som mitt bästa träningsår någonsin, det var också året jag satsade på lopp/tävlingar:

Tjejvasan 30 km (4:45)
The Run 5 km (29:40)
VårRuset 5 km (25:30)
Tjejvättern 100 km (4:15)
Vansbro Tjejsim 1000 m (27:26)
Midnattsloppet 10 km (56:02)
Tjejmilen 10 km (54:56)
Lidingö Tjejlopp 10 km (1:00:54)

Jag har haft fantastiskt roligt på vägen, och mest stolt är jag såklart över Tjejklassikern. Som vi alla vet kan man dock inte leva på gamla bedrifter, även om jag hemskt gärna skulle vilja. 2014 kommer jag definitivt att träna, men jag har inga lopp inplanerade som det ser ut nu. Mitt träningsmål i år är att ha en stark och frisk kropp som jag känner mig bekväm med. Så får det bli!

Hur ser det ut för er? Något särskilt mål ni satsar på?

3 kommentarer:

sandra sa...

låg å kika på det där faktiskt =)

Annika/Resfredag sa...

Visst är hon bra Sandra!

tag heuer replica sa...

High-end fashion classic replica watches, worth collecting.www.vipwatches.co
Das Oyster-Armband ist eine perfekte Kombination panerai replica aus Form und Funktion, Ästhetik und Technologie, die robust und komfortabel zugleich ist. Es ist mit einem Oysterclasp und dem hublot replica Easylink Comfort Extension Link ausgestattet, die ebenfalls IWC replica exklusiv bei Rolex erhältlich sind. Dieses ausgeklügelte System ermöglicht es dem Träger, das Armband um ca. 5 mm zu verlängern, was cartier replica uhren unter allen Umständen zusätzlichen Komfort tag heuer replica bietet.