måndag 8 juli 2013

Vansbro Tjejsim 2013


Yippie och tjohooo! Tjugosju minuter och tjugosex sekunder. Så lång tid tog det för mig att simma mina tusen meter i Västerdalälven. Tänk ändå, att vi sätter oss i en bil, åker 3,5 timmar enkel väg, för att springa ut i riktigt kallt vatten och simma den korta sträckan. Galet. Fast ändå, så rätt! Det var en minst sagt uppfriskande upplevelse. Chockartat kallt i början (mellan 15-16 grader), men sedan relativt behagligt. Jag störde mig en del på trängseln, jag både sparkades på och sparkade andra i vattnet. Jag kunde dock njuta av simningen, på riktigt, särskilt under den senare halvan av simsträckan. Som vanligt var bilresan med tjejerna en av de stora behållningarna med det här. Jag lovar, många ämnen hinner avverkas under 7 timmar i en bil!

Jag har härmed lyckats fullgöra det fjärde och sista momentet i min egen variant på "Tjejklassikern" (jag sprang 15 km Lidingölopp istället för 10 km). Det är värt att firas - det är det.

5 kommentarer:

Sara.P sa...

Grattis! Hur firade du? Kram

Alexandra sa...

Ja det måste firas! Sjukt imponerad! :)

Annika/Resfredag sa...

Firar genom fortsatta sovmorgnar. Och så lite rea-shopping på det.

Charlotta sa...

Annika, du är bäst!

Ttyr sa...

Var bor ni