lördag 6 juli 2013

På väg till Vansbrosimmet!


När ni läser det här sitter jag i en bil på väg till Vansbro. Det har blivit dags för mitt sista delmoment i Tjejklassikern. Jag vill inte ropa hej riktigt än. Vi pratar ju ändå om mig, den värsta badkrukan jag känner. Sist jag kollade var det 15-någonting grader i vattnet där uppe. Alltså, typ isvakskallt.

Med mig i väskan har jag våtdräkt, bikini, vaselin, badmössa, simglasögon, vaselin (alltid detta vaselin!), morgonrock, handduk, duschgrejer, ett par plastpåsar för blöta grejer, och ett varmt ombyte. Ja, och så lakritschoklad då. Från Island förstås.

Jag har blandade känslor inför dagens simning. Jag har bara simmat vid två tillfällen i sommar, varav en gång i en 39 grader varm spapool (räknas det ens?). Ja, vi får väl helt enkelt se hur det går. Om jag ska vara helt ärlig ser jag mest fram emot de sju timmarna i bilen tillsammans med mitt team, Challe och Louise!

3 kommentarer:

Monica sa...

Du e gryyyyym!

Louise sa...

Härlig inställning du har, tycker jag! Fantastiskt att läsa... :) lakrits och sällskapet är faktiskt det viktigaste på sånna här strapatser! :)

mvh louise

Annika/Resfredag sa...

Tack! Och Louise, stort grattis själv! :)