tisdag 28 maj 2013

VårRuset och personbästa!

Vet ni? Jag har sällan varit så stolt över mig själv som i kväll. Dagen har varit full av roligheter på jobbet. Chokladtryfflarna på Cancerfondens vårmingel var tydligen en perfekt uppladdning inför kvällens urladdning på VårRuset. 


Ja, ni ser ju själva. Det var ett tokladdat gäng som hade samlats för att springa. Arton tjejer från kansliet var anmälda, starkt jobbat!


Jag var den enda av kollegorna som hade valt "tidtagning", och var fast besluten att ta mig runt på under trettio minuter. Jag hade mycket spring i benen redan när starten gick, men fick håll ganska snabbt. Bestämde mig för att inte köra järnet, utan hålla en jämn takt under hela loppet. Första tre kilometerna flöt på bra, men mellan kilometer 3-4 kändes det tyngre. Vid skylten 4 km gick det lätt uppför, och många tjejer runt om mig sprang in till kanten och höll sig för magen/böjde sig dubbelvikta etc. Inte jag! Jag körde på i mitt tempo, och lyckades till och med att smygspurta den sista kilometern. Den officiella klockan stannade på 25:30, vilket är nytt personligt rekord - med råge. Yippie och tjohoo!

Mina mellantider enligt Runkeeper: 
km 1 - 05:17
km 2 - 04:59
km 3 - 04:53
km 4 - 05:13
km 5 - 04:53

Jag hann också fylla min sociala kvot för månaden, träffade ett stort gäng tjejer från mina gamla hoods i Haninge som skulle springa. Dessutom träffade jag ursnabba Linda och Linda, som också satte personliga rekord - på drömtiderna 24:34 respektive 23:52. Hujedamej!

Men ändå - sååå nöjd med dagens insats och min placering på plats nummer 378. Det här bådar gott inför framtiden och mitt mål att komma under 55 minuter på milen!

6 kommentarer:

Louise sa...

Sååå starkt ! Grattis till strålande PB!

Monica sa...

Du är gaaaaalen! (Sagt med stor beundran.) Kram!

Linda sa...

Wiiee! Du var grym i spåret! Grattis till nytt pb :D
Kram

Annika/Resfredag sa...

TACK!

Tina sa...

Jätteduktigt. Du är min idol.

Helena sa...

Riktigt bra gjort - grattis till en fin tid! :)