måndag 27 maj 2013

Veckans träning (v. 21)Hm, jag känner mig lite vilsen i träningsupplägget just nu. Jag vill hemskt gärna springa mycket och ofta, men känner att jag bör prioritera cyklingen. Hallå, det är ju mindre än två veckor kvar till Tjejvättern! Å andra sidan väntar Vår Ruset i morgon. Vi är arton tjejer på jobbet som ska springa. Av dem har 17 stycken valt "Fun Run", och en av oss valt "Tidtagning". Gissa vilken kategori jag tillhör? :)

Hur som helst, i veckan som gick körde jag hälften cykling, hälften löpning. Det känns som en fair deal med tanke på omständigheterna:

Måndag: Springa 5 km (30 min)
Tisdag: Qigong (40 min)
Onsdag: Vila
Torsdag: Springa 5 km (30 min)
Fredag: Cykla 16 km (54 min) 3 x 1 min plankan
Lördag: Cykla 21,8 km (1 h 6 min)
Söndag: Vila

Snart är det dags att packa väskan inför morgondagens löpfest på Frescati. Ses vi kanske där? Jag satsar på en tid under trettio minuter. Varje sekund därunder är en bonus. Heja, heja!