torsdag 16 maj 2013

Laddar inför nästa lopp!

I dag lades det upp ett gäng proffsiga bilder från tisdagens lopp på The Run´s facebook-sida. Enligt den officiella resultatlistan gick jag till slut i mål på en tolfte plats i min klass (damer 5 km). Nästa år får jag minsann satsa på "topp-tio"! Jag körde upp pulsen lite för mycket i de branta backarna, och hade nog tjänat på att ta det lite lugnare där. 

I går fick jag hem nummerlappen inför Vår Ruset som går av stapeln om ett par veckor. Vår Ruset kommer att hållas i Frescati-området, precis som "The Run", men enligt säkra källor kommer det inte ens att vara i närheten av så kuperad bana som i tisdags. Det innebär att jag kommer försöka kapa en bit på mina tjugonio minuter och fyrtio sekunder. Full fart framåt!

Välförtjänt picknick för Team Linda KW & co.
(Samtliga foton lånade från "The Run")

1 kommentar:

Monica sa...

Grattis starka människa! Jag hade nog med stor säkerhet kommit sist i mitt lopp. ;)