onsdag 28 augusti 2013

Veckans träning (v. 34) och fler bilder från Casall HIT

 Jag börjar med lite fler bilder från måndagens Casall HIT-utmaning i Vasaparken. Vilken kväll vi fick! Sommaren är inte över än, och visst är det hundra gånger roligare att träna utomhus, än att vara instängd, och inträngd, i en svettig gymsal. Och, jag måste åter igen uttycka min tacksamhet över alla nya träningskompisar som jag har fått det senaste året, kompisar som peppar, hejar och hyllar. Tack tjejer!

Foto: Casall/Sara Althini
Foto: Casall/Sara Althini
Foto: Lofsan
Foto: Casall/Sara Althini
Foto: Christofer Lind

Förra veckans träning borde ha blivit ännu mer inriktad på löpning, med tanke på Tjejmilen som närmar sig. Och på tal om det, snälla, glöm inte vår insamling till förmån för flickors utbildning i Guatemala. Insamlingen hittar ni här: http://charitystorm.org/teams/liclanli/  Träningen ja. Mer löpning var önskemålet. Fast, med tanke på intensiva jobbveckor känner jag mig nöjd med den träning som jag trots allt lyckades skrapa ihop (alla pass kvällstid, efter att barnen gått och lagt sig):

Måndag: Casall T.O.D. # 2 Shoulder shape
Onsdag: Löpning, backträning 200 m x 5 (tot 40 min)
Torsdag: Löpning, intervaller, 10 x 90 sekunders intervaller med 30 sek vila (tot 30 min)
Söndag: Casall T.O.D, blandade övningar - fokus armar (15 min)