torsdag 13 juni 2013

Tjejmilen och Plan Sverige


Detta året, liksom förra, springer jag Tjejmilen i samarbete med Plan Sverige och deras kampanj Because I am a girl för att stärka flickors rättigheter runt om i världen. Jag lovade att återkomma till er med mer information om hur ni skulle kunna hjälpa mig att hjälpa. Nu har jag, du, vi chansen att göra något riktigt bra! Jag, Clara, Linda och Lisa har startat en insamling till förmån för flickors rättigheter. För varje hundralapp vi samlar in kommer vårt lag "Liclanli" att göra en utmaning efter det att vi gått i mål efter Tjejmilen. Vårt mål är att få ihop 5000 kronor, som kommer att gå till ett projekt för att utbilda 1000 flickor i Guatemala. Gå gärna in på min/vår sida och hjälp till att göra skillnad!

Jag är stolt över att tillsammans med det här gänget kunna representera Plan Sverige under Tjejmilen. Det går att göra skillnad - kolla själva får ni se:

Inga kommentarer: