torsdag 29 augusti 2013

Höstfest!?

Sturkö, juli 2013.
Ja, om man får tro barnens förskola invigdes tydligen hösten i dag. På eftermiddagen bjöds det på "höstfest", med korvgrillning, ansiktsmålning och mingel. Jag vägrar tro att hösten redan är här. För, den här fantastiska sommaren kan väl inte bara ta slut bara så?

Jag har haft en bra dag (trots ett uppvaknande på helt fel sida). Jag fick ett spontant SMS från en av mina bästa vänner från tidernas begynnelse på blixtvisit i "storstaun" vilket ledde till en fika på Stora Essingen. (Som sagt, länge leve spontaniteten!) Innan dess bjöd en hemlig avsändare på jobbfikat i form av löjligt goda cupcakes från Cupcake STHLM. Fick också flera roliga mail om bidrag till vår insamling till Plan Sverige: http://charitystorm.org/teams/liclanli/. På kvällen hann jag med ännu en utrensning av urväxta barnkläder inför klädbytardagen på lördag. Och sedan, en perfekt läggning av två perfekta barn. Fint så. Tack och god natt!

2 kommentarer:

Monica sa...

På måndag är det labor day här. Det är sista officiella sommardagen, så på tisdag börjar tydligen hösten. Svårt att tro då det är 33 grader ute just nu...

Annika/Resfredag sa...

Haha, ja, mamma bidrar ju med en minutiös rapport om vädret där borta, och hon skriver knappas om höstkyla! :)