måndag 26 augusti 2013

Casall HIT

I kväll var jag inbjuden av Linda för att testa Casalls nya träningskoncept "Casall HIT". HIT står för High Intensity Training. Vi var ett helt gäng tjejer, och en och annan kille, som möttes upp i Vasaparken för att svettas tillsammans. Jag träffade på flera kända ansikten, bland annat från facebookgruppen "Lofsianerna". (Allas våran Lofsan var också där.) På gräsplätten bredvid oss körde "Musse" sin Ruffietraining, och en bit längre bort stod en tjej iklädd militärkläder och skrek order om armhävningar till en grupp skräckslagna deltagare. Vasaparken levererade alltså i kväll. Stockholms svar på "Central Park" kanhända?


Linda x 2, aka Härliga vardag och Linda KW, gjorde grymma insatser, och var lika inspirerande och hurtiga som alltid. Kolla in Linda KW:s glada hopprepsface nedan. Japp, sådan är hon, seg och sjukt stark!


Under kvällen fick vi testa nya träningsredskap som jag hittills bara har sett på träningsbloggar. Vad sägs till exempel om en fallskärm vars luftmotstånd ger sprinten en helt ny dimension? Eller en tyngdväst som gör utfallsstegen betydligt jobbigare än de redan är? Riktigt häftigt! (Tydligen har Casall ett öppet träningsevent nästa vecka, följ på "casalltraining" på FB för mer information.)

Jag är vanligtvis en ivrig förespråkare för Casall, deras träningsapp "Casall T.O.D" har revolutionerat min hemmaträning. Nu har de lanserat en ny app; "Casall HIT". Den kommer jag att ladda ned så snart jag får lite tid över. Jag hoppas, och tror, att den lever upp till mina förväntningar.

Tack för i kväll Casall-Sara, och Linda, hälsar en som kommer att sova gott...