söndag 6 januari 2013

Nytt år, nya tag.

Nu får det vara nog! Nog med sjukdomar, nog med alldeles för sena kvällar, nog med (ofrivilligt) utebliven träning, nog med ohälsosam mat, och sist men inte minst, nog med julen. I kväll fick jag äntligen ett ryck och plockade undan alla julgrejer. Det nya året firades ju in redan i måndags. Nytt it is. Med start pronto. Men först, några bilder från dagen då 2012 blev 2013.


Vi firade tillsammans med goda vänner hemma hos oss. Våra gäster fixade både förrätt och huvudrätt. Till förrätt fick vi löjrom och dillbakelse med egeninlagd rödlök och rösti. Nyårslyx.


E och Sebastian såg med skräckblandad förtjusning på fyrverkerierna. 


Underbart är kort. Tänk på alla miljontals kronor som bokstavligt talat går upp i rök över nyårshelgen. Galet när man tänker på det.


Gott nytt år!


När barnen hade somnat fortsatte kvällen, och natten, med lekar i vanlig ordning. Japp, min man är lekmästaren # 1. Han hade gett oss vuxna i uppdrag att förbereda en lek var, för att sedan avsluta med plump. Jag kom hopplöst sist i tävlingen, trots att jag hade hoppats på vinst för i vart fall legobygget på bilden ovan. Ja ja, man kan inte vara bäst på allt. (Vilket jag inte får ihop med det faktum att jag kom sist i alla grenar!?)
***
Och nu? Nu ska jag förbereda en sats detoxmüsli som jag har hittat på Lisas blogg. Bovete får bli symbolen på det här med nytt år och nya tag. Häpp!

7 kommentarer:

Monica sa...

Älskar dig trots att du kom sist i alla tävlingar! Och god fortsättning på alla goda förutsättningar! :)

Sara.P sa...

Kollade in receptet. Låt mig veta hur den blev. Lät gott. Om man byter dadlar och gojibär mot blåbär eller aprikoser...

Kerstin sa...

Ett riktigt gott nytt år ! Hoppas 2013 fylls av upplevelser och glädje. Jag ska göra mitt bästa. Du har alltid så fina bilder, själv har jag slarvat och varit lite lat men nu när det inte är så kallt ute längre åker nikon med ut igen :)

LinaTriathlet sa...

Åh jag älskar löjrom! Fina bilder!

Fnulan sa...

Fina bilder och fina tankar, det blir bra!

Annika/Resfredag sa...

Tack alla! Det blir jättebra! Och Sara, receptet blev fint. Skippade alla bär, tänker att jag lägger på frysta eller färska sen.

Oiidesign sa...

:)