lördag 5 januari 2013

Lofsan i Gladiatorerna


Jag hoppas inte att ni missade Lovisas (Lofsans) fantastiska insats i Gladiatorerna i går kväll? Om inte kan ni se reprisen på tv4 på söndag. Jag såg hela programmet tillsammans med huvudpersonen i egen hög person. Vi var ett gäng på närmare 50 personer som hade samlats på en restaurang för att heja fram henne på säsongspremiären där hon deltog som utmanare.


Flera av tjejerna som var där har jag haft kontakt med i facebookgruppen Lofsans challenge. Det var som vanligt jätteroligt att få träffa dem "på riktigt", och inte bara i cyberspace. Clara (här fullt upp med telefonen) och Linda vid mitt bord känner jag sedan tidigare. Jag har sagt det innan, och säger det igen. Det här med att börja läsa bloggar, och för all del blogga själv, har gjort att jag har fått lära känna så många inspirerande tjejer!

Lovisa, Clara och S (som för övrigt skulle kunna jobba som Malin Wollins dubbelgångare!)
Lovisa har en kämparglöd som inte är av denna värld. Vilken insats hon gjorde i hinderbanan! Här kan ni läsa mer om Lovisas egna reflektioner kring insatsen i programmet så här långt. Jag hoppas för övrigt att jag inte drömmer mardrömmar om gladiatorn "Bullet" i natt. Jag blev rädd bara av att se henne (?), än mer när jag såg hur hon pucklade på utmanarna. Hjälp alltså.


Det var en ganska förundrad servitör som tog in vårt bords beställningar på dricka. Sex tjejer, en fredagskväll på en sportbar/restaurang, som alla beställer in... cola light. Japp, så kan det se ut när man serverar ett gäng träningsglada flickor i sina bästa år. In alles, en fantastiskt rolig kväll, med riktigt trevligt sällskap. Mer sånt tack.
***
Och Lovisa, TACK för att vi fick vara med och heja fram dig. Du är grym! Nu ser vi fram emot fortsättningen...