fredag 4 januari 2013

Tjugo frågor med svar.

Under mina två år som "bloggare" har jag aldrig skrivit några listor med frågor/svar om mig själv. Nu blev jag uppmanad av Lisa att svara på följande enkät - och någon gång måste ju vara den första också för mig, eller? Fick modifiera listan lite grand, eftersom originalversionen var julinriktad. Hey ho, here we go!

Drömresa: Det finns många, jättemånga. Men någon gång vill jag verkligen åka till Antarktis. Får väl passa på innan det smälter bort.
Favoritsysselsättning: För ett år sedan hade jag svarat "läsa". Men nu? Det är som att jag är mättad. Under våra månader i Thailand läste jag flera böcker i veckan, jag får leva på det ett tag till. Så favoritsysselsättning nu? Träna. Eller sova.
Hur många gånger går du in på Facebook per dag: Oj. Vågar knappt tänka på det själv. Inte så ofta på vardagar sedan jag började jobba igen, på helger desto mer. Det där med facebook i mobilen är inte alltid bra.
Vad önskar du dig i födelsedagspresent: Träningsrelaterade prylar. Jag kommer att köra Tjejklassikern i år, och det går åt just mycket ... prylar.
Drömyrke: Något inom resebranschen skulle jag tro.
Favorittidning/magasin: Vagabond och ToppHälsa.
Favoritplats i Sverige: Sturkö, mitt eget paradis i Blekinges skärgård. Varberg är också fantastiskt.
Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost: Thaimat, alla gånger. Jag tröttnar aldrig på kyckling med cashewnötter.
Favoritdesigner? Oj. Jag är nog inte rätt person att fråga. Men jag gillar Marc Jacobs.
Vad gör dig lycklig en måndag? Ett spännande mail, eller ett telefonsamtal från någon jag tycker om.
Vad driver dig att skriva blogg varje dag? Jag har alltid haft en drivkraft att skriva. Åren mellan 1995-2005 skrev jag dagbok varje dag. Bloggen ser jag som någon slags dagbok, för mig själv och andra, och ett ställe att lägga ut alla foton som annars bara ligger och skrotar på hårddisken.
Om du fick välja själv, vart skulle du då vilja bo? Jag skulle gärna testa att bo med familjen i USA ett tag. I Sverige? Tillbaka till Järla Sjö, eller någon annanstans i Nacka. Jag saknar att bo där.
Stadsbrutta eller lanttös? Innerst inne är jag och förblir en lanttös. Men stadsbruttan i mig behöver bo i en storstad några år till.
Vilken är din största tillgång enligt dig själv? Min målmedvetenhet.
Vilken är din största tillgång enligt andra tror du? Att jag är pålitlig kanske?
Favoritmat? Tråkig fråga. Jag gillar inte mat så mycket. Favoritgodis är roligare. Men då kommer ni inte orka läsa klart det här inlägget.
Har du någon kändis som du är inspirerad av? Jag är hopplöst kändistokig. Älskar att gotta mig i kändistidningar, särskilt de brittiska. Det började tidigt i livet, då jag med stora ögon satt klistrad vid "Dallas". Mina systrar brukade kalla mig "Sue Ellen". Hm. Men inspirerad av? Nja. Mer nyfiken på. Gwyneth Paltrow gillar jag. Och Beckhams. Och Zlatan Ibrahimovic såklart.
Tror du på tankens kraft? Absolut!
Vart vill du åka på semester nästa gång? Island. Jag planerar att åka dit med minst en av mina systrar någon gång i juni.
Vad är lyx för dig? Åh, det kan vara mycket. Men om jag bara får svara en grej? Att få resa runt i världen med dem jag älskar mest. Sån är jag.

Lyx för mig. Här i Portugal, höggravid med Julia. Maj 2010.
Så, nog talat om mig. Jag skickar vidare det här, så som Lisa gjorde till mig. MimmiClaraMonnah och Louise, hur ser till exempel era svar ut?

10 kommentarer:

Frida på Trendenser sa...

Rolig enkät! Kul att få lära känna dig litet bättre.

Charlotta sa...

Annika, du är en så härlig person! Tack för dig!!

Charlotta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Monnah sa...

Jahaja. Kanske ska svara på det här när jag har jobbat klart? :) Kram.

Unknown sa...

mont blanc pens
michael kors handbags
cheap ray bans
ralph lauren outlet
hugo boss outlet
montblanc pens
oklahoma city thunder jerseys
air max 90
nba jerseys
ralph lauren outlet
20170426alice0589

love sa...

zzzzz2018.7.24
ed hardy uk
pandora
golden goose sneakers
jordans
coach outlet
louboutin outlet
true religion outlet
canada goose uk
coach outlet online
cheap nfl jerseys

love sa...

zzzzz2018.7.24
ugg boots clearance
pandora jewelry
kate spade handbags
fitflops sale clearance
manolo blahnik outlet
ugg boots on sale 70% off
ugg boots
polo ralph lauren
jordan shoes
jordans

yanmaneee sa...

goyard bags
kobe basketball shoes
zx flux
hermes belt
lebron 17
jordan shoes
adidas yeezy
supreme clothing
lebron shoes
nike max

yanmaneee sa...

michael kors outlet store
converse shoes
hermes
supreme clothing
supreme
nike air force
nike sneakers
golden goose sneakers
adidas superstar shoes
kate spade outlet

yanmaneee sa...

golden goose
jordans shoes
moncler
yeezy outlet
supreme
yeezy shoes
yeezy 350 v2
off white clothing
jordans
yeezy