tisdag 10 september 2013

Veckans träning (v. 36)

Tjejmilen anno 2013, bredvid Lisa.

Jag kom precis in från en "mysjogg". Inga krav, ingen RunKeeper. Bara jag, frisk kvällsluft och en välbehövlig genomkörare av en skrivbordstrött kropp. Efter varje lopp brukar jag ha svårt att ladda om. Den här gången var inget undantag. Efter Tjejmilen i lördags har jag svårt att hitta motivation och energi att köra igång igen. Men, det är bara att gilla läget och inte stressa upp sig för att "känslan" inte finns där. Förra veckan fanns både motivation och energi:

Tisdag: Qigong (40 min) + Casall T.O.D. # 2 (15 min)
Onsdag: Löpning 4,2 km (25 min)
(Tabata)Torsdag: 2 set med följande övningar i tabataform
Set 1: upphopp, planka upp på händer, mountain climbs & push ups
Set 2: burpees, bordet, höga knän & thai sit ups med knäomfamning
Lördag: Tjejmilen!! (54:56)

Nu? Nya tag. Om mindre än tre veckor är det dags att springa Lidingöloppet 10 km. Yihaaaa!(?)