måndag 9 september 2013

Räddaren i nöden

Jullan måttar upp creme fraiche till kycklingen, medan jag sköter pannkakorna. Teamwork!
Måndag, och ny vecka! Taggad? Nja, inte så värst om jag ska vara ärlig. Men det finns saker som definitivt underlättar i vardagskarusellen. Jag håller fast vid tjatet om att storkok på helgerna är min/vår ständiga räddare i nöden. Dessutom är det en av barnens absoluta favoritsysslor - att hjälpa till i köket.

Just helgen som gick var dock alldeles för rolig för att stå vid spisen, men längst ned i frysen finns fortfarande lådor från föregående helger i alla färger och storlekar. Biffar, spaghetti + köttfärssås, kycklingcurry och pannkakor kommer att hjälpa oss i genom den här veckan, en vecka då Tobias har jobbmöten i Göteborg, och jag själv ska påbörja ungefär femhundrasjuttioelva olika projekt. "Dinner is served", thank you very much!

Inga kommentarer: