lördag 16 mars 2013

Maxad träning!

Bild lånad från Lisa (som står till höger om en glad Lofsan.)
Japp, äntligen kom dagen jag har längtat efter sedan i november - Fazer Blogger Boot Camp. Jag gick hemifrån kl 06:30 i morse, och kom hem över femton timmar senare, mör i hela kroppen, men lycklig efter en fantastisk dag tillsammans med drygt 150 tjejer som gillar att träna. Jag har cyklat, sprungit, kört tuffa styrkeövningar i Humlegården med Lovisa aka Lofsan som instruktör, gått på roliga föreläsningar, testat "SOMA", och hängt med vänner - både nya och gamla. Kort sagt, en alldeles förträfflig dag. Hela jag är full av träningspepp och inspiration efter dagen, som uppfyllde alla mina förväntningar och mer därtill. I morgon kommer en utförligare rapport, men först ska jag avnjuta en välbehövlig nattsömn!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Såååå roligt att träffa dig idag!! Vi får köra ett löparpass snart! :)

Kram!

Tina sa...

Åh vad roligt det låter!!!! Vad duktig du är. Du är min idol.

Monnah sa...

Så glad jag är för din skull!!! KRAM.

Aniika sa...

Hanna, ja, Häradsvägen upp och ner? :)
Tina, DU är duktig. Är jätteimpad av dig.
Tack Monnah!