lördag 16 mars 2013

Maxad träning!

Bild lånad från Lisa (som står till höger om en glad Lofsan.)
Japp, äntligen kom dagen jag har längtat efter sedan i november - Fazer Blogger Boot Camp. Jag gick hemifrån kl 06:30 i morse, och kom hem över femton timmar senare, mör i hela kroppen, men lycklig efter en fantastisk dag tillsammans med drygt 150 tjejer som gillar att träna. Jag har cyklat, sprungit, kört tuffa styrkeövningar i Humlegården med Lovisa aka Lofsan som instruktör, gått på roliga föreläsningar, testat "SOMA", och hängt med vänner - både nya och gamla. Kort sagt, en alldeles förträfflig dag. Hela jag är full av träningspepp och inspiration efter dagen, som uppfyllde alla mina förväntningar och mer därtill. I morgon kommer en utförligare rapport, men först ska jag avnjuta en välbehövlig nattsömn!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Såååå roligt att träffa dig idag!! Vi får köra ett löparpass snart! :)

Kram!

Tina sa...

Åh vad roligt det låter!!!! Vad duktig du är. Du är min idol.

Monica sa...

Så glad jag är för din skull!!! KRAM.

Annika/Resfredag sa...

Hanna, ja, Häradsvägen upp och ner? :)
Tina, DU är duktig. Är jätteimpad av dig.
Tack Monnah!