fredag 6 juli 2012

En sån där dag...

....då verkligen allt flyter! En dag man tankar sig själv full av energi från roliga saker och fina vänner. Jo, en sån dag har jag haft.

Det började med en tur till Nacka för att hälsa på en av familjerna vi "klickade med" i Thailand. De håller på att sälja hus och hem för att flytta till Kina. Tråkigt för oss, men som vanligt försöker jag se det från den ljusa sidan. (= äntligen en vettig anledning att bocka av punkten "Kina" på resönskelistan.)

Dagen fortsatte med ett inspirerande "Tjejmilen"-möte på Plan Sverige. Där fick jag träffa ett gäng galet vältränade och löpstarka tjejer, bland annat supercoola Sofia Hedström. Vi har alla gemensamt att vi kommer springa Tjejmilen för att uppmärksamma Plans kampanj "För att jag är en flicka".  Efter mötet tog jag båten från Hammarby Sjöstad över till Söder, för att möta upp söderbönan/kusinen V. Vi åt fantastiskt god mat på Urban Deli vid Nytorget (missa inte!)...


...för att sedan gå, gå och gå lite till, upp- och nerför Söders höjder. En magisk kväll med en solnedgång över ett strålande "vackert-så-det-gör-ont-Stockholm". 


Det är dagar som den här som gör att jag älskar livet i min huvudstad. 


Det är dagar som den här jag måste komma ihåg i gråkalla oktober, när hela mitt inre skriker att jag bör ta väskorna och dra till sydligare breddgrader på studs. Det är helt enkelt dagar som den här som gör mig glad!

Inga kommentarer: