torsdag 5 juli 2012

A hjärta T

Uppbrotten i Hollywood fortsätter att avlösa varandra. Nu verkar det vara Tompa och Katie Holmes tur att skilja sig. Det är trist att höra om all olycklig kärlek där borta i La La Land, jag läser mycket hellre om kändisarnas hemliga romanser och flådiga bröllop.

När Tobias och jag skulle gifta oss pratade vi om att åka bort, långt bort, och gifta oss barfota på en sandstrand. Nu blev det inte så, vilket jag idag är glad över. Vi hade istället ett fantastiskt vinterbröllop i Karlskrona, och firade vår dag tillsammans med nära och kära. Hela dagen var magisk, och jag skulle inte byta bort min bröllopsdag för all sandstrand i hela världen!

I Thailand passade vi på att snylta på lite överblivna bröllopsdekorationer - då fick jag ju uppleva den där bröllopsfeelingen på stranden också. Inte för att solglasögon och shorts känns speciellt brudaktigt, men barfota och kära var vi ju i alla fall!

1 kommentar:

Tobbe sa...

Älskar dig mer än alla sandstränder och golfbanor i världen!