tisdag 3 juli 2012

Pojkar på vift

Bild från Karlskrona, juni 2011.
Efter 2 dygn ute på äventyr i Göteborg, har jag nu mina pojkar hemma i tryggt förvar igen. De hade, såklart, haft ett par toppendagar på västkusten. Sebastian ville knappt prata med mig igår kväll när jag ringde, jag störde ju i hans och farmors lek! Farfar och farmor hade skämt bort honom rejält, med timtals lek i lekparken, besök på McDonald´s, Playmogubbs-maraton och sagor. Jo, jag tackar! 

Tobias och hans bröder körde sjukamp (pingis, gokart, boule, dart, frisbeegolf, kubb, biljard och fotbollsspel). Jag blir matt av att bara skriva om det, men de där grabbarna har en speciell lek/spel/idrottsgen. De skulle nog lätt ha kunnat köra sjuttiokamp också om de bara fick chansen. I år var det Stefans tur att ta hem mästartiteln- grattis Stefan! Bra att du visar de yngre förmågorna var skåpet ska stå.

1 kommentar:

Fnulan sa...

GRATTIS =) Och skönt med kvalitetstiden för killarna