tisdag 3 juli 2012

Utlandsäventyr!

Nej, ni kan vara lugna. Min utlandskvot är, hör och häpna, mättad för ett tag framåt. Denna gången är det min äldre syster som står för utlandsäventyret. Hon och hennes familj har sålt huset, och kommer flytta till USA efter sommaren. Jättekul för dem, mindre kul för mig som blir kvar här hemma. Hon var det enda av mina syskon som bodde här i Stockholm. Jag kommer verkligen sakna henne, men å andra sidan får jag nu en orsak att åka till USA lite oftare.

Idag ska jag och Julia försöka hjälpa till att flyttpacka/städa. Att packa ihop hela sitt liv, för att sedan bo i kappsäck ett par månader innan man åker, det är en av de sakerna jag helst skulle slippa att göra igen. Förra året vid den här tiden var det jag, Tobias och barnen som kallades "Familjen Taikon". Nu ger jag, med nöje, vidare den titeln till Monna och hennes familj!

Så här såg vårt liv ut i nästan två månader.
 Augusti 2011.

1 kommentar:

Monica sa...

Tack tack tack!