måndag 2 juli 2012

Three in a day is not okay!


Nej, tre burkar Cola Light om dagen är inte alls bra! Detta trots att jag dricker dem i ett "högre syfte", alltså för att stilla sockersuget. Nu har jag snart kämpat mig igenom en vecka utan godis och fika, men överkonsumerar istället Cola Light. Vad är det de säger - "Summan av alla laster är konstant".

Idag kickar jag igång en vecka full av roligheter. Första anhalten var T-Centralen, för att lämna Tobias och Sebastian vid tåget. Tobias ska leka med bröderna i årets "Brödrakamp", och Sebbe ska få leka med farmor. Jag och Julia hänger kvar i Stockholm och roar oss. Ha en bra vecka!

5 kommentarer:

Tobbe sa...

Jag hejar på dig älskling!

Monica sa...

Om flyttstädning räknas som "roligt", då kommer du att ha superkul här i morgon!! Kram och tack för att du hjälper till. Menar du att jag ska göra mig av med Pepsi Maxen jag har laddat upp med inför morgondagen?

Anonym sa...

Nu har jag läst ikapp på bloggen. Vad ni håller igång! Vi saknar er här- det är så tyst och tomt här. Nu har vi kommit igång med kvällspromenaderna. Marie

Annika/Resfredag sa...

Ingen Pepsi Max Monnah! Jag är på avgiftning... :)

Annika/Resfredag sa...

Ingen Pepsi Max Monnah! Jag är på avgiftning... :)