onsdag 4 mars 2015

Stora löparboken för kvinnor och sångbok

Foto: Lovisa Sandström

I går slog jag äntligen till och köpte två böcker som jag kommer att ha stor nytta av! (Hm, det verkar som att jag köper födelsedagspresenter till mig själv på löpande band. Först Teneriffa-semestern och nu det här.) Jag beställde "Stora löparboken för kvinnor", skriven av Lovisa "Lofsan" Sandström tillsammans med Jessica Almenäs. Lovisa levererar i alla sammanhang, och även om jag inte har bläddrat i boken själv ännu är jag övertygad om att boken kommer att hålla hög kvalitet. Boken kostar i vanliga fall 195 kr, men med Lofsans bloggrabatt går den på 175 kr.

Den andra boken jag beställde heter "Och nu så vill jag sjunga" och innehåller Astrid Lindgrens populäraste sånger tillsammans med alla melodierna inspelade i en digital spelare. Ljudet är förvånansvärt bra (jag köpte boken till ett par av mina syskonbarn i julklapp), och mina barn som älskar att sjunga lär vilja titta/lyssna/bläddra i den här boken varje kväll. Boken kostar 219 kr och är värd varenda krona.

Jag beställde som alltid böckerna via min mans företag Sponsorhuset (och Bokus), vilket gör att både jag och den förening jag väljer får pengar tillbaka på mina nätköp. Jag passade också på att föra över de pengar jag har tjänat in på Sponsorhuset under senaste tiden till mitt bankkonto. Det blev en finfin summa på ca 300 kronor, vilket innebär att böckerna jag beställde i princip blev "gratis". Jag har sagt det innan, och säger det igen - använd Sponsorhuset när ni handlar på nätet! Både du och din förening tjänar pengar på köp ni ändå hade tänkt göra.

Är det någon som funderar på hur den här beställningen rimmar med mitt "Operation rensa"-projekt kan jag meddela att man (jag) aldrig kan få för många böcker. Böcker är livsviktigt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Japp! Das Liederbuch ist herrlich! Hier klingt es rauf und runter. Seit Montag hat es nur Konkurrenz bekommen von dem jüngsten Titel, den hat A ganz frisch aus Stockholm mitgebracht ( : Nun haben wir schon drei. Nur das Weihnachtsliederbuch haben wir leider verpasst. Ich glaube, es ist nicht mehr lieferbar ...

Annika/Resfredag sa...

Kul att de gillar den J!

Kim sa...

Fin blogg!
Kika gärna på min
https://sparaochslosa22.wordpress.com/2015/04/01/kredit-i-mobilen/

StephaniebAlonzoas sa...

the best one available, it merely does xtgem.com/ the job.At once, Fildo has a fairly unattractive Find Out More about Fildo UI. An ugly red navbar paired with a teal-blue Fildo for your iOS, Android, PC & APK font style and also white history simply Fildo isn't really that very, as well as turned me off from the app Fildo App quickly good UI design is essential, people.

StephaniebAlonzoas sa...

FRP is something like an Apple iCloud frp bypass apk Activation Lock, which is readily official guide available in iphone and also is calls for to activate your frp bypass download apple iphone after manufacturing facility reset.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
michael kors handbags
issey miyake perfume
pandora charms outlet
jordans
christian louboutin sale
pandora jewelry
tods shoes
golden goose shoes
red bottom shoes
supreme new york