torsdag 5 mars 2015

Sorel, vinterns bästa investering.


Långpromenad i Sälen på självaste julafton.

I dag har jag rensat undan ett gäng vinterskor här hemma, vilken befriande känsla det var! Solen har visat sig från sin bästa sida här i Nynäshamn, och det var ingen tvekan om att våren faktiskt är på ingång.

Mina kängor från Sorel var för övrigt vinterns absolut bästa investering. Jag har inte frusit om fötterna en enda gång! Hemligheten är att alltid kombinera skorna med ett par tunna ullstrumpor. Jag var lite snål och köpte inte skinnvarianten, utan nöjde mig i stället med yttermaterial i textil. Jag betalade 1000 kronor i en outlet, vilket jag senare har förstått förmodligen var ett överpris. En vecka efter jag hade köpt skorna ringde min syster och sa att hon hade sett ett par likadana för 500 kronor. Suck.

Jag ska inte gräma mig, men jag måste ju erkänna att kängorna i skinn är betydligt snyggare. Nåväl, textil duger, och de här vinterdoningarna lär förhoppningsvis hänga med mig många vintrar till.

Inga kommentarer: