torsdag 6 november 2014

Winter is coming!

Japp, nu är det officiellt. Vintern är verkligen på väg. Det har vräkt ner snöblandat regn hela dagen, och hämtningen av barnen var en pärs (Julia grät hela vägen, hon ogillar vintermånaderna och skulle helst gå klädd i shorts och linne året om). Det tar mig cirka en timme från det att jag låser dörren tills att jag här hemma igen, och då har vi ändå både förskolan och skolan relativt nära. Jag får se det som dagens projekt - skönt att komma ut och andas lite frisk luft!

Eftersom jag kommer att spendera en hel del tid utomhus framöver, planen är att snart komma igång med långa barnvagnspromenader, behöver jag investera i ett par riktigt bra vinterkängor. Nattens internetsession tog mig till "Sofis mode" och de här Sorel-kängorna som jag länge har gått och funderat på:


Kanske dags att slå till nu, eller? Fast, är de verkligen promenadvänliga/vattentåliga/varma på en och samma gång? Någon som kan ge ett bra utlåtande?

Och på tal om vinter kan jag också meddela att årets första burk pepparkakor inhandlades igår. De är också avsmakade, ackompanjerade av ett stort glas iskall mjölk. Enda gången jag dricker kall mjölk är som sällskap till 1) pepparkakor 2) nybakade bullar 3) chocolate chip cookies. Så nu vet ni det!

2 kommentarer:

Monica sa...

De ser sköna ut och jag tycker definitivt att du ska investera i riktigt bra skodon nu när du ska gå ute i kyla och slask sådär mycket! Viking och Timberland har jag erfarenhet av.

Här är test för barn: http://www.testfakta.se/tester/föräldrar-och-barn/fem-av-nio-kängor-tar-vatten

Annika/Resfredag sa...

Tack för länken, måste köpa nya pjucks till barnen också.