onsdag 5 november 2014

Fröken Bortskämd

2 x farbröder och en styck kusin på besök hos lilla fröken.

Vår lilla fröken vägrar bestämt att sova på något annat sätt än liggandes på mage i någons famn. Hon somnar tryggt och snabbt i sällskap av någons hjärtslag, helst rejält omgosad. Är det inte min famn är det pappas, syskonens, eller någon av alla uppvaktare som kommer på besök. Hon verkar tro att hela världen kretsar kring henne, och någonstans har hon ju faktiskt rätt i det.

(Och jo visst, det här inlägget skriver jag med datorn i knät och en styck sovandes bebis lutad mot mitt bröst. Mammalivet ger mig många värdefulla talanger, en av dem är multitasking!)

2 kommentarer:

Monica sa...

Mys, mys. Sorry att jag inte kan låna ut mitt bröst till henne. :(

Annika/Resfredag sa...

Ingen fara, vi har nog med bröst här hemma! :)