onsdag 16 oktober 2013

Vinterfeeling

I morse hade jag jobbmöten inne i stan, och passade innan mötena på att ta en sväng förbi Prat PR:s pressdag SS14. Där fanns nyheter från en uppsjö av olika varumärken, bland annat Merell, Crocs, Reima, och Sorel. Fokus verkade ligga på skor, & den hyllan jag fastande för innehöll just nyheter från Sorel. Jag har under flera år funderat på att köpa ett par rejäla vinterkängor...

Nyheter från Sorel.
... och numera ligger de svarta med gula skosnören högt upp på önskelistan. Ska jag nu förlika mig vid tanken på att uthärda vintrarna i det här kalla landet är det väl lika bra att utrusta mig för väderleken.

Hela familjen var för övrigt frusna när vi kom hem från jobb och förskola, så vi gick i samlad trupp mot vår uppblåsbara bubbelpool. Förra året fick vi tag i ett skyltexemplar från Hem&Villa-mässan precis innan de skulle stänga, och poolen, som har plats för 6 vuxna, har använts flitigt här hemma. Poolen kan för övrigt vara den bästa investeringen vi gjorde under förra året, även om jag var tveksam till köpet från början. Japp, det är alltid jag som är den tråkiga. Trots ett långt bad fryser jag fortfarande, och testar nu att värma mig inifrån med en stor kopp te. (Det blir många koppar te för att stilla det där suget efter lightläsk som vägrar släppa taget... Snart så!)

Inga kommentarer: