söndag 28 september 2014

1 + 1 = 5En rund, och en spetsig, här i vecka 38 respektive 34. (Foto: Mimmi)

Två stycken bästa kompisar och två stycken magar. Skillnaden är att jag väntar en bebis, och hon två (!). Jag har fyra veckors försprång, jag går strax in i vecka 39 - och hon i vecka 35. Förmodligen kommer vi att ligga på BB ungefär samtidigt, jag är ganska säker på att hennes tvillingar är angelägna om att komma ut snart.

För ungefär 34 år sedan var det våra mammor, tvillingsystrarna, som låg på BB samtidigt - och lyckades med bedriften att föda barn dagen efter varandra. Det kommer alltid att finnas ett unikt band mellan oss, tvilllingsjälar trots att vi "bara" är kusiner. Nu är det dags för nästa generation powergirls att ta efter världen - vi väntar med spänning!

5 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Bara fantastiskt.

Monica sa...

Vilka underbara foton! Och fast jag ju redan visste det blev det ännu mer klart hur roligt det är att ni som nästan är som tvillingar nästan får trillingar tillsammans!

Annika/Resfredag sa...

Nedräkningen fortsätter. 13 dagar kvar idag...

Rosita sa...

Såå härliga bilder och sååå fantastiskt för er som är så nära varandra får dela den här tiden tillsammans (och den kommande tiden med bebisar). Har din kusin också barn sedan tidigare?

Annika/Resfredag sa...

Tack Rosita! Ja, min kusin har en treårig dotter, så det blir fullt ös med andra ord...