lördag 27 september 2014

Mamma/Mormor på besök!

Japp, i dag fick Nynäshamn finbesök. Mamma är här och mellanlandar några dagar, innan hon drar iväg på weekend till Rom. Inte så illa ändå tydligen, det där pensionärslivet! 


Sist jag hängde med mamma tog hon med mig och min äldre syster till Kristianopel på utflykt. När jag kikar igenom bilderna på kameran från den kvällen blir jag för övrigt rejält sugen på Cola light. Jag har inte druckit den bruna sörjan en enda gång under hela graviditeten, utan insåg att en bebis i magen var den ultimata ursäkten att sluta hälla i mig såna onödigheter. Det har gått ovanligt lätt, men blir fortfarande glad av tanken på en iskall burk Cola light då och då. (Som nu till exempel.)


Kvällen i Kristianopel var superhärlig, och ett sånt där fint sommarminne jag kommer att leva på tills nästa sommar. Vi åt bland annat sommarens godaste räkmackor...


... och efter de här vyerna övervägde jag allvarligt att bli en sån där hurtig båtmänniska som seglar runt och ser världsvan ut. Kanske i nästa liv!?

2 kommentarer:

Monica sa...

Jag tänkte just att "hon ser likadan ut som när vi var i Kristianopel", men det var hon ju också. :) Härlig kväll... Och de där räkmackorna!

Annika/Resfredag sa...

Japp, fast det skulle nästan ha kunnat vara i Nynäs. Betydligt kallare här nu dock, mer höst än sommar.