fredag 26 september 2014

Resfredag: Kryssning i Karibien - Del 1. Planeringen, båten & hytten

Hurra, det är fredag och dags för resfredag! Igår konstaterade jag att i princip alla i min storfamilj är ute på, eller planerar att åka på, en utlandsresa för tillfället. Alla utom jag. Oh well, jag får nöja mig med att tänka tillbaka på de resor jag faktiskt har gjort (och kanske eventuellt planera för nya...)

I dagens inlägg på Resfredag kan ni läsa mer om hur det är att kryssa i Karibien:

 "Kryssning i Karibien" säger jag. "Amerikanska pensionärer och buffékaos" tänker ni. Det är okej, jag tänkte precis likadant. Sedan hamnade jag och mannen på Royal Caribbeans hemsida i jakt på en bröllopsresa, och vips hade vi klickat på boka-knappen. I maj 2008 satte vi oss på planet till Miami med uppdraget att ge det där här med Karibien-kryssningar en chans. Tur var det. Resan håller vi fortfarande som en av de topp-3 resor vi har gjort tillsammans." Tryck här för att läsa hela inlägget.