onsdag 9 april 2014

Pressfrukost på PratPR

I morse steg jag upp extra tidigt för att hinna svänga förbi PratPR:s pressfrukost innan jobbet. I lokalerna visades bl.a. höst- och vinterkollektioner inför 2014. Extra kul var det förstås att som extra bonus träffa välbekanta ansikten som Lisa (min resesoulmate ni vet) och Linda (som råkade fylla år just idag, hurra!).


Jag kunde inte riktigt släppa miniavdelningen vid Reima, utan stod länge och tittade på miniatyrplaggen. Björnmössan med tillhörande vantar och tossor, alltså åh. Mössan med "flätor" kan jag också tänka mig att köpa framöver. Reima ligger definitivt på en dyrare prisnivå än de märken jag i vanliga fall tittar på, men deras plagg är oslagbara i längden. Tänker man dessutom före eller efter säsong kan man hitta riktigt bra reafynd. (Ett tips är att spana in Barnskospecialisten i reatider, de är grymma på bra utförsäljningar av bl.a. Reimakläder.)


Nivea visade upp en ny body lotion som man tydligen smörjer in sig med i duschen/badet, för att sedan skölja av den igen. Hm, intressant koncept. Jag fick med mig ett par flaskor hem, ska testa och återkommer med recension.


Annars var nog Jysk inspirationsrum det som gjorde mig mest nyfiken. Om några dagar flyttar vi in i vårt nya hus, med tre balkonger och en "altan" på framsidan. Dessa utrymmen ska vi alltså på något sätt möblera och därmed skapa den där hemmakänslan alla vill åt. Jag tänker att jordgubbar, saft och bullar kan bli ett stående koncept hos oss i sommar, och just de delarna känns kanske inte så komplicerade. Men, utemöbler? Just nu äger vi bara ett brunt utemöblemang modell dockhus som vi inskaffade till vår minimala balkong i Järla Sjö för x antal år sedan. Alltså, kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig till vårt nya ställe. Vitt och trä känns ju alltid rätt. Jag tror att vi satsar på det.

(Blev för övrigt fantastiskt sugen på bullar nu. Lika bra att gå och sova innan jag får för mig att göra en husrannsakan i frysboxen.)


5 kommentarer:

Skapablogg.nu sa...

Hej!

Lägg gärna till din blogg på skapablogg.nu så länkar vi till dina inlägg :)
(Givetvis helt gratis)

Du finner nödvändig information under fliken "Lägg till din blogg"

Alfva sa...

Men vänta nu - miniatyr? Jag missade verkligen allt jag vad gäller press.
Ps - Barnskospecialisten stängde nu i vintras, de bytte ägare och den i Sickla fick ryka på foten (trots att de storsatsat för säsongen). Kvar finns dock den i city!

Monica sa...

Jag har testat Nivean och tycker att det blir fasligt halt i duschen. Tacka vet jag några droppar av Body Shops goda oljor efter duschen istället.

Annika/Resfredag sa...

Alfva, tack för att du håller koll, ändrade genast... Verkligen synd på Sickla, älskade det stället!

Annika/Resfredag sa...

Och Monnah, jag som trodde vi fick testa en "nyhet", hehe. I Amerikat har den säkert funnits i flera år vid det här laget. Intressant med halkrisk, det borde stå varningstext på! :)