torsdag 10 april 2014

Bröllopsyra

Foto: Jette

Det där med bröllop verkar gå i cykler - och just nu pågår någon typ av bröllopsyra i min bekantskapskrets. Jag hör prat om klänningar, bordsplacering, ringar och brudbuketter - och tänker i min tysthet att jag är ganska glad att allt det där ligger bakom mig. Jag och Tobias hade en alldeles fantastiskt fin bröllopsdag, den där smågråa decemberdagen för snart 7 (!) år sedan. Fast som sagt, en gång räcker. Särskilt mycket stress var det i och för sig inte, familjen ställde upp till 110 procent och fixade det mesta. Mina systrar är duktiga på precis allt, så att rodda ihop ett bröllop för drygt 70 gäster är ingen pärs för dem. Den ena storasystern fixade bland annat ihop en bröllopsbukett efter mitt önskemål. Alltså - hur är det ens möjligt att hobbybinda brudbuketter?! Jag fattar ingenting.

Klänningen då? Jo, den köpte jag på Blocket ett par månader innan det var dags. Om jag minns det rätt fick jag den för mindre än 2000 kr, inklusive slöja och underkjol. Det behöver inte kosta multum att gifta sig. (Fast det är ju kul att besöka påkostade bröllop, det kan jag faktiskt inte förneka..).

Inga kommentarer: