torsdag 23 januari 2014

Torsdagsdeppen/peppen?


En vecka sedan, och jag stod lycklig på Teides 4000 meter höga topp. En känsla av att äga världen gjorde att mitt hjärta klappade fortare. Där uppe såg jag bara möjligheter! Teneriffas stenlandskap blandades med ett fluffigt molnhav och inslag av klarblå himmel. Snön på toppen kändes overklig med tanke på att morgonen hade börjat med ett dopp i poolen. Kontrasterna!

Den där känslan av att äga världen - den försöker jag bevara. Det är inte alldeles lätt, lyckoruset tenderar att sakta dämpas ned av übertrötta förskolebarn, överkokt pasta, utebliven träning, tvättkorgen, och jobbhögarna som tornar upp sig på skrivbordet. Men vet ni? Det är okej. Jag är frisk, jag har världens finaste familj och flyttar snart in i ett nytt hus. Det där lyckoruset bubblar nog upp igen ska ni se!

2 kommentarer:

Rosita sa...

Klokt och rätt tänkt. Man har det viktigaste att vara glad för när har hälsan liksom familj, nära och kära. Klart att man ändå får deppa ihop ibland för det, men härligt när man då och då hittar de där lyckokickarna! Jag skulle också vilja ta mig upp till toppen på Teide, men när vi var där med döttrarna så fick den ena dottern en så svår astmaattack så vi lämnade snabbt för att komma lägre ner.

Annika/Resfredag sa...

Sant Rosita. I kväll får lyckokicken bli smågodis och glass! :)