fredag 31 januari 2014

Resfredag blir egen blogg!


Japp, så är det! Jag har tänkt på det här länge, och nu är det alltså äntligen dags. Ha översikt med layouten som inte alls är som den ska, det kommer nytt och fräscht om ni har lite tålamod! Jag la över alla inlägg under kategorin "Resfredag" redan i början på januari (men då under web-adressen resfredag.blogspot.com.) 

Varför, undrar ni kanske? Jo. För att riktigt lyckas profilera sig i bloggdjungeln måste man nischa sig, så är det bara. Det jag brinner för, min passion, är resorna. Att dessutom få skriva om resorna, återuppleva resorna, drömma om resorna, planera inför resorna - jag vill inget hellre! Framöver vill jag att det jag skriver, och fotar, ska få större spridning. En person som är uppriktigt intresserad av att läsa om resor kommer med stor sannolikhet inte välja att gå in på min "hej-här-är-jag-och-mitt-liv-och-mina-barn-och-mitt-jobb-och-min-träning-och-så-lite-resor"-blogg. De vill förmodligen läsa en blogg som handlar uteslutande om resor.

Och ja, självklart vill jag också ha möjlighet att kunna tjäna en liten slant på all tid jag faktiskt lägger ner på att skriva/fota. Jag skulle ljuga om jag sa något annat. Jag vet ju att jag är bra på det jag gör.

Dessutom har jag ett "årets ord" som jag måste leva upp till: skapa. Vänner, det är dags för mig att skapa ett avtryck i resebloggsdjungeln. Välkommen att följa med på min resa ut i stora vida världen! 

Välkommen till resfredag.se

4 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Det har du ju förstås HELT rätt i. Själv är jag visserligen mer intresserad av blandningarna är och är rätt dålig att följa rena resebloggar - de ligger i min bloglovin-feed men jag går in ytterst sällan. Jag gillar "hej här är mitt liv" och bladningen när jag intresseras av personen bakom. Men jag hoppas du hänger kvar här också så jag kan få båda :).
Helt rätt gör du i att satsa på att skriva om dina resor och komplettera med dina fantastiska foton. Du har jättetalang och inspirerar stort.

Kram och lycka till!
(länkkärlek kommer!)

Annika/Resfredag sa...

TACK Lisa. DU inspirerar MIG, tack! Kram

Helena sa...

Heja dig! Vad roligt! Du kommer nischa in dig alldeles fantastiskt bra och jag hoppas att det trillar in pengar av det.
ROLIGT!!!

Unknown sa...


That is a really good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Short but very accurate information… Thanks for sharing this one. A must read article! hotmail login