onsdag 29 januari 2014

Nominera mig, tack!


Travel Blog Awards 2014!
 Det finns många Billiga vandrarhem stockholm - jämför alla priser innan bokning.Förra året vann jag en hedrande andraplats i Super Saver Travels tävling "Travel Blog Awards" för Bästa Thailandsblogg. Jag kom också på åttonde plats i kategorin Bästa Barnblogg.

I år är jag åter igen nominerad, denna gången för "Bästa reseblogg". Jag vore såklart ytterst tacksam för fler nomineringar från er, för att på detta sätt ta mig till final. (Där följer för övrigt ett nytt röstförfarande, men det är en annan historia...) TACK!

---> Klicka på den här länken för att nominera min blogg (aniika.se)

4 kommentarer:

kristin sa...

va hjälp. kan man få en snabbkurs i hur man röstar. hittar verkligen inte

Annika/Resfredag sa...

Kristin, det var inte helt lätt. Jag la till en länk - följ den! Kram!

Helena sa...

Röstat!

Annika/Resfredag sa...

Tack Helena!