onsdag 16 januari 2013

Travel Blog Awards 2012

Nu är det slutgiltiga omröstningsresultatet klart i årets upplaga av Travel Blog Awards 2012.


Först och främst, tusen, tusen tack till alla er som röstade. Jag hade såklart gärna stått som vinnare i "Bästa Thailandsbloggen", men är stolt och nöjd över en hedrande andraplats. Vann gjorde istället Sophie - stort grattis!

En rolig grej är att min blogg också var nominerad som en av tio i kategorin "Bästa Barnresetipsen". Jag valde att inte köra ett röstningsrace där, utan istället satsa på Thailand där jag tyckte att jag hade en bra chans. I kategorin "Barnresetips" var bland annat tre av mina bloggvänner nominerade: LisaLina och Rosita. Rosita stod till slut som värdig vinnare, titta gärna in på hennes jättefina sida Rosita Reser! (Jag hamnade tydligen på plats nummer åtta, om någon undrar.)

Jag har sagt det tidigare, och säger det igen. Jag älskar att blogga! Det här är min alldeles egen lilla bit av cyberspace, och jag är glad att så många av er vill följa just mig. Besöksstatistiken visar en stadigt uppåtgående trend med läsare från jordens alla hörn. Men...vilka är ni egentligen? Lämna gärna en rad, eller varför inte två? Många känner jag såklart, men långt ifrån alla 1500 st som varje månad går in och kikar.

Lycklig Thailandsbloggare anno 2012.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Du meinst aber nicht 1500 verschiedene Leser, oder???
LG von einer, die Du kennst ( ;

Annika/Resfredag sa...

J, faktiskt 1500 olika! :)

Anonym sa...

Jag är med sen vi sågs på sportsbaren :)! Kram Sandra

Anonym sa...

Grattis till en andraplats! Tycker mycket om att läsa din fina blogg och har tagit del av många härliga koh Lanta tips. Om 12 dagar bär det iväg till just Koh Lanta! Röstade såklart på dig!

LinaTriathlet sa...

Grattis till en andra plats! Kul med så många läsare! :)

Monica sa...

Grattis Hanky-Panky! Jag är din trogna uppmuntrare och garderobsstäderska. Kram!

Monica sa...

Förresten har jag bara 400-700 unika läsare på en månad. De brukar stå för 1500-3000 besök och de flesta är "trogna", sådana som kommer direkt in på bloggen utan sökord. Har de kommit in av misstag har de nästan alltid sökt på "smala vader". Förra året hade jag 5500 olika besökare. Är inte det bara en bråkdel av hur många som läser Kissie eller Blondinbella Varje Dag? :) Och ändå fortsätter jag envist att blogga mig genom livet...

Sigrid sa...

Gillar din blogg (och dig)! Och dina härliga Thailandsbilder och tips fick iväg mig och min familj till Koh Lanta ;)Underbara ställe!

Annica sa...

Tittar in här med jämna och kanske ojämna mellanrum sen du uppmärksammade mig på att vi var två med samma namn på Casalleventet i november och du kommenterade på min blogg efteråt. Ses gärna igen, vem vet vi kanske kan få till något i livspusslet innan Blogger Boot Camp :)

Annica sa...

Och inser att den loggar in automatiskt...numera huserar jag ju på lifetrainingeverything.com, hoppas att du hittar dit också så vi inte tappar varandra i cyberspace!

Annika/Resfredag sa...

KUL att läsa era kommentarer. Som sagt, både kända och okända ansikten här inne, superroligt tycker såklart jag!

Sara.P sa...

Åh, jag läser så klart! Men det vet du redan. Krampåre.

Unknown sa...

Tack snälla, så gulligt av dig!! Jag tycker du passar jättebra i kategori Barnresetipsen också. Ni har gjort många och spännande resor på några få år. Jag hittade till dig via bloggtävlingen så på så vis fick du en ny läsare :-) Jag hinner inte läsa bloggar frekvent (med jobb, tre barn med allt som hör därtill, och annat) men kikar in då och då. Må så gott och Grattis till 2dra platsen! Nästa omröstning blir du ännu farligare :-)

//Rosita