onsdag 8 januari 2014

Innan jag fyllt mina fyrtio

Smögen.

Lars Winnerbäcks mening i "Utkast till ett brev" har bitit sig fast i mig. Innan jag fyllt mina fyrtio... Det är drygt 6 år kvar, och många saker jag hoppas kunna göra fram tills dess. Någon trettioårskris hade jag aldrig, och förhoppningsvis slipper jag fyrtioårskrisen också. Däremot finns det definitivt både en och två saker jag vill hinna med innan jag fyllt mina fyrtio! Som vad? Ja, vad sägs till exempel om att

 • Bygga en sommarstuga på Sturkö (Karlskrona)
 • Åka till Antarktis
 • Spela gitarr utan att behöva tänka 3 minuter inför varje fingersättning
 • Betala av mina studielån
 • Simma med delfiner
 • Åka tillbaka till Asia Spa Varberg med mina systrar
 • Bila i USA
 • Springa en mil på 50 minuter
 • Göra en piruett på Kinesiska muren
 • Anordna en jättestor fest för alla mina vänner
 • Till 100 procent hitta den klädstil som är jag
 • Överkomma min rädsla för utförsåkning (hjälp, blir darrig av blotta tanken på en skidbacke!)
 • Lära mig fickparkera

Typ så. Det finns andra saker också, såklart, men de skriver jag i en inbunden svart dagbok i stället. Så. Nu vill jag läsa minst tre saker ni vill göra inom några år. Jag behöver ju tips på nya uppslag att fylla den där svarta dagboken med!

6 kommentarer:

Frida - Militärmamman sa...

Oj jag har verkligen ingen sådan framförhållning! Kanske mest beror på att jag jag så ivrig att jag vill kunna allt NU?! Hmm milen på 45 min är kanske nåt att sikta på, ett marathon, en längre resa med familjen och att få synliga magrutor då? =) Rimligt? 7 år och 1 mån kvar...

Annika/Resfredag sa...

Låter mer än rimligt Frida! Ser fram emot att följa dina framfarter... :)

Monica sa...

Vilken härlig och fantastisk lista! Jag har inga planer mer än att åka hem till Sverige i sommar.

Charlotta sa...

fy vad inspirerande!

mina drömmar: åka till new york med min man. springa en halvmara. gärna göra träningsresor,åka runt och springa lopp typ. lära mig att byta spår i längdspårens nerförsbackar :) en härlig USA-resa med familjen. t ex.

Annika/Resfredag sa...

Bra plan Monnah, vi längtar. Och Charlotta, de där träningsresorna är redan spikade va? När åker vi? :)

Charlotta sa...

You bet!