tisdag 7 januari 2014

Urspårade tåg och sandstränder

Att trivas bäst. Koh Lanta, mars 2012.

Jag vet inte hur er morgon började, själv skulle jag precis öppna dörren för att gå till pendeltåget när min telefon plingade till. Läste mig snabbt till att all tågtrafik på min station var inställd på grund av urspårat godståg. Jaha. Samla ihop sig och byta strategi. Hämtning av barn blev lämning av barn, på med kläder och i med frukost, samla ihop oräkneliga klädplagg till förskolan, lämna ovilliga barn efter 2,5 lååånga och lediga veckor, och sedan fortsätta med bilen till jobbet. 1 timme försenad, men ändå.

Vardag. Fast egentligen är det ju inte alls speciellt synd om mig. Den här arbetsveckan består av tre fjuttiga dagar till innan det är dags för ledighet igen. Vi trivs bäst på en strand förstår ni - därför känns det ytterst lämpligt att sätta sig på flygplanet till Teneriffa på söndag. Där hoppas vi på färre utspårade godståg, mindre regn och definitivt mer sandstrand. Om jag längtar? Svar ja.

Inga kommentarer: