fredag 10 januari 2014

Resfredag: Att resa till Teneriffa

Where to go? Vad sägs om Teneriffa?!
Alltså, julen är över, och då kommer snön? Inte okej. En vecka på Teneriffa med start på söndag känns helt rätt, även om värmeböljan uteblir. Temperaturen där ligger på ca 20 grader just nu. Biljetterna, som vi bokade med Ving, kostade 500 kr ToR. Det kan man leva med. Hotellet hittade vi på hotels.com och bokades självklart via Sponsorhuset - vilket gjorde att 6 procent av ordersumman gick till oss samt en av idrottsföreningarna vi stödjer (Reklam? Självklart! Den briljanta idén står ju min make för!).

Vi valde att bo lite lyxigare än vanligt den här gången, bilderna på hotellet Regency Country Club bådar verkligen gott. För en vecka betalar vi runt 10 000 kronor för hela vår familj (2 vuxna och 2 barn) - däremot ingår ingen mat i det priset. Hotellet ligger på södra delen av Teneriffa, ca 5 min från stränderna vid Los Christianos. Det är första gången vi besöker just Teneriffa, så jag vet inte riktigt vad vi bör satsa på förutom att njuta av ljuset och äta glass. Har ni varit där? Shoot! Vad ska vi se/göra och vad kan vi hoppa över? Alla tips mottages tacksamt. Tobias och barnen verkar sugna på vattenlandet, men jag är inte alls lika taggad. Däremot vill hela familjen ta en närmare titt på Teide. Det är inte alla dagar man besöker en vulkanö!

6 kommentarer:

Monica sa...

Åh, jag önskar er en alldeles fenomenalt underbar semester! Puss och kram till er alla.

Annika/Resfredag sa...

Tack sis!

Freedomtravel sa...

Hoppas ni får en fin resa! Jag var på Teneriffa för ca 15 år sen. Vi var på Teide, och det var en kul utflykt! Jag minns också någon park med papegojor m.m. (Loro park?). Den var fin om jag minns rätt, men som sagt, mina minnen är inte helt nya...

Annika/Resfredag sa...

Bra tips Helena, tack!

raybanoutlet001 sa...

longchamp le pliage
cheap nfl jerseys
michael jordan shoes
adidas tubular
tiffany and co outlet
skechers go walk 3
lacoste outlet
michael kors outlet
yeezy boost
adidas stan smith women

Unknown sa...

fitflops shoes
mlb jerseys wholesale
coach outlet store online
michael kors handbags
mont blanc mountain pen
ysl bags
michael kors outlet online sale
columbia shoes women
adidas outlet
air jordan shoes
2017.3.2chenlixiang