onsdag 11 december 2013

Vår Tjejklassiker

Den fjärde oktober förra året träffades jag, Charlotta och Louise för en planeringsmiddag. Äntligen skulle vi göra slag i saken och ta tag i den där Tjejklassikern en gång för alla! Jag bestämde mig egentligen redan i slutet av september 2013, efter att ha sprungit Lidinglöloppet 15 km. Jag tänkte att nu var jag ju ändå i gång med träningen, så varför inte köra hela vägen ut? Louise och Challe hade också velat göra Tjejklassikern länge, och nu var det helt rätt i tiden. Inga graviditeter, inga spädbarn, någorlunda koll på arbetssituationen. Det var liksom bara att köra. Sagt och gjort, anmälningarna gjordes, och nu fanns ingen återvändo. Ett år senare är vi i hamn. Och JA- vår Tjejklassiker är helt klart årets höjdpunkt! ("Tjejklassikern- the movie" hittar ni här!)

4 oktober 2012, mental förberedelse för Tjejklassikern!

Februari 2013. Tjejvasan. Ve och vasa, det var bland det segaste jag har varit med om. Men kom i mål, det gjorde jag. Till slut.

Juni 2013. Tjejvättern - det klart roligaste delmomentet!  Ska ni bara välja en "gren" i Tjejklassikern, kör Tjejvättern. Efter målgång var jag lycklig inifrån och ut.

Juli 2013, fortfarande ganska kaxiga. 1000 iskalla meter senare, inte lika...
September 2013. Lidingö Tjejlopp - och min fjärde och därmed sista (Tjejklassiker)medalj för i år. Oh the joy!

September 2013. Ett MYCKET nöjt team firar av sina bedrifter, och laddar inför nya (?).

Inga kommentarer: