tisdag 3 december 2013

Träningsinspiratörer

No 1 i egen hög person.

För några dagar sedan släppte Twingly sin "Fitness Report", en rapport som bl.a. behandlar de mest inflytelserika träningsbloggarna i Sverige. Bland de bloggar som listades som 25-i-topp kan jag glatt (och stolt) konstatera att flera av de grymma tjejer jag känner, och känner till, finns med på listan. Ta dessa till exempel:

Plats 1) Lovisa - Lofsan. Alltså, vad finns det mer att säga om denna superkvinna som jag och alla andra inte redan har sagt? En grym inspiratör som kommer att gå precis hur långt som helst.
Plats 2) Sara - Träningsglädje. Sara har en förmåga att utstråla just... träningsglädje. Hennes blogg är dessutom fylld av fantastiskt fina foton.
Plats 3) Sofia - Upp och Hoppa. Proffsig. Sund. Lyckoboostare. Ungefär så skulle jag sammanfatta Sofia.
Plats 15) Ida - Alla kan träna träffade jag först på i Lofsans facebookgrupp. Ida har bara bloggat i ett år, men är redan en av de främsta i sin kategori. Ida är otroligt generös med sina träningstips, och verkar veta precis allt (om allt!).
Plats 25) Clara - Erdoderdo, eller ja, "Starka Clara". För stark, det är hon, Clara. Stark, godhjärtad och engagerad. I like!

Nästa år tror, och hoppas jag, att Lisa (Livet från den ljusa sidan), Linda (Linda - träning, hälsa & mammaliv) och Helena (Health by Helena) tar sig in på listan. De hör hemma där!

3 kommentarer:

Linda sa...

Fina Annika. Jag nosade ju i slutet av listan redan förra året men det finns ju en uppsjö av duktiga bloggerskor där ute som förtjänar all cred för sitt arbete! Det som är roligare är att se vilka som håller sig kvar år efter år:) Kram

pilla sa...

Ja, Health by Helena borde verkligen varit med!

Annika/Resfredag sa...

Heja dig Linda! Japp Pilla, det skulle hon verkligen.