onsdag 4 december 2013

När nätterna blir långa och kölden sätter in...


... är det viktigt att vitaminboosta! Denna tiden på året försöker jag få i mig massor av C-vitamin, och är noga med att gå ut en stund på lunchrasten för att fånga i alla fall en liten gnutta dagsljus innan det blir mörkt igen. Tiden tickar snabbt ner mot julledighet, och mycket ska hinnas med, både på jobbet och privat. Vad gäller jobbet kommer jag att hinna med häng både i riksdagen (julmingel) och regeringen (jobbmöte) inom loppet på ett dygn. Det är en av fördelarna med mitt jobb, arbetsuppgifterna varierar i det oändliga! Bäst att jag går och pressar ett par apelsiner till, jag kan behöva den kicken för att hålla mig vaken ett par timmar till.

3 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Visst behöver man lite extra vitaminer såhär års! Vi tänkte D-vitaminboosta i solen på Filippinerna :) (Så länge får det bli lite fet fisk för D-vitamin, började morgonen med rökt makrill idag :))

Monica sa...

Min flashiga syster! Vi trycker i oss clementiner och apelsiner och jag är så glad över att jag mest var överkänslig som tonåring och att det växte bort. Ha det så kul på dina uppdrag. Kram!

Annika/Resfredag sa...

Filippinerna, say no more.... Glad för er skull.

Flashig och flashig, jag vet inte jag. Helst hade jag bott i USA, som en viss annan jag känner.