lördag 5 oktober 2013

Kanelbullens dag


Jag vet. Det är inte logiskt någonstans att kanelbullen ska ha en egen dag. Jag hade mycket hellre firat delicatobollen. Eller dammsugaren. Eller, en varför inte en nationaldag för biskvierna - dessa himmelska bakverk. Men nej. Kanelbullen it is. När jag kom hem från jobbet väntade 4 stora pärlsockerströsslade snurror, relativt nylevererade från Ica Maxi i Haninge. Tack familjen! En halv minut i micron, sedan smakade de... okej. Inget går upp emot mina systrars nybakade bullar. Mina egna då? Jag har ingen aning faktiskt. Jag tillhör den där lilla procenten i Sverige som aldrig har bakat bullar n-å-g-o-n-s-i-n. Det får väl ändå anses som en bedrift i dagens samhälle? Nåja, en dag kanske jag tar mig samman och försöker. Eller inte!

5 kommentarer:

Monica sa...

Men att överraska klarar du med den äran! Vilket paket!!! Tack tack tack till dig och Posten som lyckades leverera på alldeles rätt dag. Puss och kram!

Annika/Resfredag sa...

Tack postmannen, vilken insats att pricka så rätt!

Alexandra sa...

Âsch, det är inte alla som genomför en tjejklassiker heller, man kan ju inte vara bra i allt ;) Men en sak ska du veta, om jag lyckades baka bullar i fredags med ett lyckat resultat då finns det hopp för vem som helst... för du skulle bara sitt mina tidigare försök till bullar... Kram på dig!

Alexandra sa...

Âsch, det är inte alla som genomför en tjejklassiker heller, man kan ju inte vara bra i allt ;) Men en sak ska du veta, om jag lyckades baka bullar i fredags med ett lyckat resultat då finns det hopp för vem som helst... för du skulle bara sitt mina tidigare försök till bullar... Kram på dig!

Annika/Resfredag sa...

Så det finns hopp för mig också Alex? :)