söndag 6 oktober 2013

Datenight

St Ives, England. Augusti 2013.

I helgen var det dags för "barnbytarhelg", vilket är en återkommande procedur för oss och ett av våra kompispar. Deras barn är jämnåriga med våra, och de har heller ingen familj i Stockholm att be om hjälp med barnvakt. Så. Första helgen varje månad kör vi helt enkelt ett byte. I fredags passade vi deras barn + övernattning, och i går kväll var det min och Tobias tur att vara barnfria. Vi hade storslagna planer på att gå ut och äta, och bokade bord på restaurangen Lilla Pakistan. Fast vet ni? Vi avbokade, och bestämde oss istället för att skrota hemma. Jag ansträngde mig och lagade lyxmiddag. Regnet öste ner, maten var jättegod, och vi pratade, pratade och pratade. Helt rätt! Kvällen avslutades sedan i vårt älskade Sickla, där vi tog en sen bio. Tobias ville se "Monica Z", men jag var tveksam. Tur att jag gav med mig, för det var en fantastiskt bra film. Se den. Vilken stjärna hon var ändå, Monica Zetterlund. Sakta vi gå genom stan och Monicas vals - magiska!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är så glad att ni tar han om er kärlek och varandra

Monica sa...

Mysigt! En av mina bekanta kände Monica Z och visste att hennes pappas personlighet gjorts om av filmproducenten för att göra filmen mer spännande. Det uppskattades inte! Alltså, hon sa att rolltolkningen var fantastisk och att mycket var bra, men att pappans minne hade smutskastats. Jag ska kolla när jag får möjlighet. Kram!

Monica sa...

Ps: Vilken fin film du hade lagt upp om era Tjejklassikeräventyr! Tack.