lördag 28 september 2013

Lördag.


Storhandling (japp, det viktigaste såklart!), matlådefabrik, storstädning och pyssel. Kvällen avslutades med middag tillsammans med Tjejklassikergänget. Charlotta gjorde en imponerande insats på Lidingöloppet i dag, hon var värd både B&J-glass och Karamellkungen! Själv försöker jag ladda för mitt lopp i morgon. 10 backiga kilometer ska jag ge mig på. Pepp? Nja. Inte jätte, om jag ska vara helt ärlig. Fast det brukar ge sig. Magpirret som kommer när man står och småhoppar i startfållan, det är något alldeles speciellt. Det kan nog ingen förneka. Kvällens lektyr får bli en repetition av Sofys Guide till Lidingö Tjejmil. Tummen upp för guider av alla dess slag. God natt!

4 kommentarer:

Monica sa...

Jag håller tummar och tår! Lavv jo.

Annika/Resfredag sa...

Tack! Du är min främsta supporter!

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Lycka till idag, njut av ett fint lopp och av att stänga klassikern på riktigt!

Annika/Resfredag sa...

Tack Lisa. Japp, nu är det gjort! Så himla skönt!