fredag 27 september 2013

Resfredag: Fem anledningar att älska Long Beach

I takt med att mörkret sänker sig över Sverige, blir min längtan efter solen allt starkare. Det är två år sedan nu. Två år sedan vi tog vårt pick och pack och lämnade kylan i Stockholm, för att istället njuta av ett halvårs Thaimout på Koh Lanta. Vi bodde ett par minuters promenad från Long Beach, stranden som jag envisas med att kalla min egen. Strandens riktiga namn är Phra Ae, och kan sammanfattas som 2,8 kilometers ren och skär glädje. I bland säger bilder mer än tusen ord, så jag stannar här.

Anledning 1.
Anledning 2.
Anledning 3.
Anledning 4.
Anledning 5. 

2 kommentarer:

Familjen M sa...

Hej hej, vi åker tillbaka till long. beach om 14 dagar och blir där till januari. Vi bor på garden Hill skall bli så härligt. Hade gärna tränat med dig både på gymmet och i bassängen. Jag har varit med på ett par av dina vattengympepass.
Må väl, det tänker jag göra!
Malin

Annika/Resfredag sa...

Åh Malin, vad underbart för er! Hade gäääärna tränat med dig också. Njut!