söndag 15 september 2013

Inspodag på Rosa Skrot


I dag var det alltså äntligen dags för den första organiserade "Lofsian-träffen" IRL. Ett fyrtiotal av tjejerna i Facebookgruppen "Lofsans challenge" samlades på Rosa Skrot på söder, för att ta del av en dag full av inspiration, lärdomar om kropp & knopp, och nya bekantskaper. Alla tjejer fick ett linne sponsrat av Röhnisch, med trycket "Stolt Lofsian" på baksidan. Och, visst, i dag var vi alla extra stolta Lofsianer!


Hela gänget samlade, peppade inför en heldag tillsammans!


Vi delades in i två grupper, varav den ena startade med cirkelträning tillsammans med gruppens grundare herself, och den andra följde med Ida för att springa. Här visar Lofsan hur det går till vid en av sju stationer, vars koncept var uppbyggt som ett hårt pulsbalserat styrkepass. Sjukt jobbigt, och sjukt kul.


Här passar jag på att ta en välbehövlig fotopaus, medan mina teammates Clara och Elmina kör järnet, påhejade av Lovisa.


Efter dagens första dusch, följt av en riktigt god kycklingwrap, körde vi vidare med föreläsning av läkaren Caroline, som har specialiserat sig på bland annat träning och kost. Vi bjöds på intressanta fakta om kroppen, på ett lättförklarat sätt. Riktigt bra dragning!


Ja, och lite mingel hann vi såklart också med mellan varven. Här hämtar vi andan efter "Spring-Idas" löpteknik/intervallpass i Tantolunden. (Äntligen fick jag chansen att träffa den mytomspunna Ida. Alltså, hon är coolheten personifierad.)


Vid 16-snåret var det dags att avrunda dagen på Rosa Skrot. Jag tror att jag kan tala för alla deltagare, när jag säger att dagen uppfyllde alla förväntningar, och mer därtill. 


Vi hade flera nyblivna mammor och deras bedårande små bebisar med oss under dagen. Här ser vi måhända en framtida Lofsian kika fram?!


Och här har vi dagens tre powerpinglor samlade. Från vänster: Ida, Caroline och Lovisa.  Vilka fantastiska exempel! Jag skulle till och med gå så långt som att kalla de här tjejerna för Sveriges absoluta elit inom sina respektive expertområden.


Efter en lång och härlig dag gick jag på darriga ben, tilllsammans med drygt hälften av dagens deltagare, vidare till Panevino vid Zinken, för att fylla på reserverna inför veckan. Mätt och belåten åkte jag sedan hem, lagom för att få krypa ner och läsa godnattsagor för mina barn. Bästa avslutningen!

Och till sist. Ett stort TACK till alla inblandade för en fantastisk dag, på alla sätt och vis. (Hos bl.a. LofsanFöräldafitnessIda och Lisa kan du läsa mer om dagen.) Och jag kan åter igen bekräfta det jag redan visste. Träning är mycket roligare när man är flera! /Stolt Lofsian

2 kommentarer:

pilla sa...

Wow, vilken peppdag!

Annika/Resfredag sa...

Ja Pilla, du skulle ha varit med!