lördag 14 september 2013

Lördag hela veckan lång!

Jag hade högt flygande planer i dag. Matlådor skulle lagas, tvätt skulle strykas, och dammråttor skulle tämjas. Nu blev det inte riktigt så. Jag bestämde mig för att låta lördag vara just lördag. Barnen och jag drog i väg till Tungelsta på släktkalas med finbesök från Amerikat. Där fick jag ett telefonsamtal, med erbjudande om att följa med på generalrepetitionen för musikalen "Priscilla - Queen of the desert". En sådan chans missar man inte. Kvällen har jag alltså spenderat med glitter och glamour på Göta Lejon. Björn Kjellman var den absolut starkast lysande stjärnan i kvällens show. Alltså, jag tror att jag har varit lite småkär i honom alltsedan jag såg honom briljera i "Adam & Eva".

Nu har jag precis packat det viktigaste inför morgondagens träningsbaluns. Massor av träning, varvat med inspirerande föreläsningar och mingel med ett gäng coola tjejer. Jag borde sova en stund, det lär bli en lång dag i morgon också. (Dammråttorna? De får vänta...)