lördag 24 augusti 2013

Kräftskiva
Tur för oss att vi har fina vänner som fixar kräftskiva, annars hade vi nog suttit och halvsovit i soffan framför en film i går kväll. Nu blev det i stället nattsudd med många skratt, fantastiskt god mat (värdinnan är proffs!), och ett godisbord som jag hade svårt att slita mig i från. Vi fick helt enkelt fira in helgen på bästa tänkbara sätt!

(Fast. Ska jag vara helt ärlig åt jag inte en enda kräfta i går. Tobias och jag köpte med oss grillad kyckling och revbensspjäll i stället. Allt det där slabbet alltså, det är inte riktigt min grej. Dessutom ser de för hemska ut, kräftorna, med sina stirrande ögon och skräckinjagande klor...)

5 kommentarer:

pilla sa...

Men vad härligt med kräftskiva! Smarrigt värre :)

Freedomtravel sa...

Vad fint fixat, och trevligt kan ju ha oavsett vad man äter! Men liiite synd att du inte gillar kräftor, jag tycker att det där pillandet är lite mysigt ;)

Annika/Resfredag sa...

Pilla, super! Fast du har det väl inte heller så dåligt på Island... :)
Helena, jo, det där pillandet är väl del av hela grejen. Jag gillar ju smaken i sig, så länge någon annan skalar!

Monica sa...

Jag vill också äta Ms goda mat...

Annika/Resfredag sa...

Monnah, du är inte den enda! Hon har fullt tryck på sin catering nu!