tisdag 20 augusti 2013

I´m a Pepsi Girl, in a Cola-world...


Pepsi Max vs Cola Light? Vad säger ni? Spoiler warning på rubriken kanske, men jag återkommer hela tiden till att Pepsi Max vinner slaget i slutändan. Till att börja med kan vi konstatera att lightläsk är min "guilty pleasure". I perioder försöker jag att hålla ner på sockerintaget, och då blir den där drycken mitt substitut. Alla andra smaker än just cola går bort dock, jag tycker inte att de har lyckats något vidare med smaken på lightvarianterna av typ Fanta eller Sprite. Ett par flak med Pepsi Max från Lidl däremot, då är lyckan gjord. Helst ska det vara i 33 cl burkar. Det är märkligt, men jag tycker det är mycket godare att dricka från burk, än att hälla upp från en plastflaska i ett glas. Finns det egentligen någon forskning på det där? Det måste vara bevisat att burkdricka är godare?!

Sedan jag började jobbet för ett par veckor sedan har jag tagit med mig en burk Pepsi Max varje dag, som jag omsorgsfullt sparar till lunchlådan. Cola light-burkarna i "Mat på jobbet"-kylen bryr jag mig inte om något vidare - de är däremot bra att ha som backup. Och kan ni tänka er, min Pepsi Max-älskade storasyster (för jag är inte ensam i det här), gick till och med så långt att hon döpte sin yngste son till just... Max. I say no more.

4 kommentarer:

Monica sa...

Hehehe!

Freedomtravel sa...

Haha... Max! ;) Ärligt, jag vet inte ens om jag har smakat. Jag dricker aldrig läsk, varken light eller vanlig. Tycker inte att det är så gott, så då kan jag lika gärna hoppa över. Har förstås andra "laster" ;)

Annika/Resfredag sa...

Helena, bra. Börja inte heller! :)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
nike air jordan
coach outlet
canada goose outlet
pandora
jordan shoes
hermes belts
michael kors outlet
true religion outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet