onsdag 21 augusti 2013

Veckans träning (v. 33)

Träning är roligare tillsammans! Här med Snygg-Lisa.
Veckorna flyger, så är det bara. Jag hinner knappt tänka på den här veckan, ännu mindre förra. För mig känns det dock fortfarande viktigt att dokumentera "Veckans Träning" - även om jag vet att flera som läser bloggen hoppar över de inläggen! Just den här kategorin av inlägg hjälper mig verkligen framåt med min egen träning, så jag kommer att fortsätta knåpa på "träningsdagbok" varje vecka. (Det är ju ändå min blogg! :)

För tillfället blir det mycket fokus på löpning, fast det har det i och för sig varit ett tag nu. Om drygt två veckor springer jag Tjejmilen, då hoppas jag verkligen kunna spräcka 55 minuters-gränsen. Att det ska vara så svårt! Förra veckans midnattslopp landade på drygt 56 minuter, vilket nog gör att jag får lägga på ett kol jämfört med förra veckans träning:

Tisdag: Intervaller á la SpringSara, 10 st 90 sekunders intervaller med 30 sekunders vila. Uppvärmning + nerjogg (totalt ca 25 min)
Torsdag: Styrka överkropp på självaste Hammarbybacken (läs mer här om övningarna)

Jag kom för övrigt nyss hem från en löptur i sommarvärme. Underbart!

Inga kommentarer: